Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Робота в ЛОЕ

Львівобленерго

Четвер, 6 липня 2017, 12:56

Робота у Львові: вакансії у Львівобленерго, будівельній компанії, взуттєвій фабриці

Робота в ЛОЕ

Львівобленерго шукає cтаршого контролера енергонагляду, будівельники –менеджера зовнішньоекономічної діяльності.

Про це повідомляє прес-служба Міського центру зайятості.

ПП "Альфа-Будінвест 2" шукає менеджера зовнішньоекономічної діяльності. Обов’язки: керування розробленням перспективних і поточних планів зовнішньоекономічної діяльності підприємства, координування роботи з проведення експортно-імпортних операцій, забезпечення, організація ділових зустрічей і переговорів із закордонними партнерами.                                                Вимоги: вільне володіння англійською і китайською мовами, досвід роботи на керівних посадах за кордоном не менше трьох років.                                                 Заробітна плата від 6000 гривень. 

Додаткова інформація за телефонами: 245-79-86, 244-59-94

ПАТ ''Львівобленерго'' шукає cтаршого контролера енергонагляду.
Обов’язки: організація роботи контролерів енергонагляду, знімання показників лічильників, контроль за станом обліку електроенергії, цілісності пломб, своєчасною сплатою абонентами за спожиту електроенергію, вручення споживачам попередження про відключення у разі заборгованості.
Вимоги: наявність допуску до роботи в електроустановках (можливість навчання у Навчально-інформаційному центрі ПАТ "Львівобленерго".
Заробітна плата від 4440 гривень.

Додаткова інформація за тел.: 245-79-86; 244-59-94.

ТзОВ "Львівська взуттєва фабрика "Мальви" шукає взуттєвика з індивідуального пошиття взуття. Додаткова інформація за телефонами: 245-79-80, 244-59-91.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.