Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ЦНАП

П'ятниця, 7 липня 2017, 14:43

ЦНАПи записуватимуть львів'ян на оформлення паспортів раз на два тижні

ЦНАП

Електронний запис на виготовленням біометричних паспортів працюватиме раз на два тижні.  

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявила директор департаменту адміністративних послуг Львівської міської ради Валентина Бартошик, через запровадження безвізового режиму з ЄС, мешканці масово звертаються за виготовленням біометричних паспортів до Центрів надання адміністративних послуг Львова.

Відтак, за її словами, запис через сайт вже розписано до 15 липня включно, тому його відновлять з 15 липня на два тижні.

"Послуга оформлення паспортів вимагає спеціально облаштованих робочих місць зі спеціальним програмним забезпеченням та обладнанням. Зараз у ЦНАПах Львова діє по дві робочі станції. Облаштувати додаткові робочі станції не можуть, бо для облаштування одного робочого місця потрібно орієнтовно 400 тис грн", – пояснила Валентина Бартошик

Вона наголосила, що враховуючи те, що цілий місяць був розписаний за декілька годин, ЦНАПи відкрили електронний запис на 15 днів і всі місця у всіх п’ятьох офісах за декілька годин були зайняті.

"Тому 15 липня ми знову відкриємо запис на 2 тижні, бо це найбільш реально: людям, яким терміново потрібні паспорти – вони записалися, і точно прийшли. Як буде далі – побачимо", – додала Валентина Бартошик.

Нагадаємо, безвізовий режим з країнами Євросоюзу в Україні стартував з 11 червня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.