Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

milicialviv.gov.ua

Вівторок, 28 серпня 2012, 14:36

На Львівщині оперативники затримали фуру з контрабандним товаром на майже 3 млн. грн.

У неділю, 26 серпня правоохоронці викрили канал незаконного ввезення на територію України високоліквідного товару та затримали фуру із контрабандою на 3 млн. грн.

 

Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

«Зокрема, правоохоронці затримали вантажний автомобіль марки «Рено», який перетнув кордон у міжнародному автомобільному пункті пропуску «Краковець-Корчова». До митного контролю були подані товаросупровідні документи на «сульфат магнію». Однак, під час огляду, в салоні автомобіля виявили інший пакет документів, відповідно до якого на територію України ввозили товари різних найменувань», – зазначено у повідомленні.

Правоохоронці виявили під час перевірки абсолютно інші речі, ніж ті, які водій задекларував. Серед них були: LED-телевізори різних фірм та розмірів, дорога брендова косметика, жіночий одяг різних найменувань, упаковки для товару дорогих брендів, шкіра високої якості.

Відповідно до декларації у авто повинні були перевозитися харчові добавки.

Триває подальша перевірка. Вирішується питання про порушення кримінальної справи. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.