Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

презентація Ryanair у Львові

Вівторок, 11 липня 2017, 10:35

Ryanair не літатиме в Україну через невиконання домовленостей київським аеропортом

презентація Ryanair у Львові

У компанії зазначили: київський аеропорт продемонстрував, що Україна ще не є достатньо зрілим або надійним місцем для інвестицій.

Про це повідомляє прес-слжба компанії.

Ірландська авіакомпанія-лоукостер Ryanair скасувала запланований вихід на український ринок.

"Ryanair сьогодні оголошує, що скасовує свій запланований вхід в Україну після того, як київський аеропорт не виконав угоду, досягнуту в Міністерстві інфраструктури з посадовими особами аеропорту і нинішнім генеральним директором аеропорту паном Рябікіним у березні цього року", – йдеться в повідомленні авіаперевізника.

У Ryanair відзначили, що аеропорт "Бориспіль" став на сторону авіакомпаній з високими тарифами, включаючи "Міжнародні авіалінії України", і позбавив українських пасажирів доступу до дешевих авіаквитків.

"В результаті у Ryanair немає вибору, окрім як скасувати 4 нових київських маршрутів і 7 нових львівських маршрутів, що призведе до втрати більше 500 000 пасажирів і 400 робочих місць", – додали в компанії.

Ryanair приносить вибачення у клієнтів, які вже забронювали рейси. Їм повернуть кошти за квитки.

"Ми шкодуємо, що київський аеропорт продемонстрував, що Україна ще не є достатньо зрілим або надійним місцем для інвестицій. Невиконання зобов'язань призведе до втрати більше 500 000 клієнтів і 400 робочих місць в аеропорту тільки в перший рік, що забезпечило б значне зростання економіки України. Ми також шкодуємо, що львівський аеропорт став жертвою рішення київського аеропорту", – зазначив головний комерційний директор Ryanair Девід О'Брайен.

Нагадаємо, Ryanair вже восени мав запустити 7 маршрутів зі Львова

Також авіакомпанія мала запустити рейс зі Львова до Берліна на місяць раніше: у вересні, а не у жовтні.

Свій прихід в Україну Ryanair офіційно презентував у березні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.