Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школа №13

мapio.net

Вівторок, 11 липня 2017, 11:29

На Сихові суд повернув школі 250 кв м приміщення, яке орендував підприємець

школа №13

Суд визнав недійсним договір оренди напівпідвального приміщення школи, яке суб’єкт господарювання використовував не за цільовим призначенням із 2014 року.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Внаслідок вжитих органами прокуратури області заходів представницького характеру середній загальноосвітній школі №13, що на Сихові, повернули напівпідвальне приміщення, площею 250 кв. м та вартістю 600 000 грн.

Нагадаємо, в травні Львівський апеляційний господарський суд підтримав апеляційну скаргу прокуратури щодо необхіднідності використання вказаного приміщення навчального закладу в освітніх цілях у відповідності до вимог ч.5 ст.63 Закону України «Про освіту».

Відтак суд визнав недійсним договір оренди напівпідвального приміщення школи, яке зі серпня 2014 року суб’єкт господарювання використовував не за цільовим призначенням, та зобов’язав передати його назад на баланс школи.

Зазначимо, наразі на розгляді господарського суду Львівської області перебувають ще 3 позови прокурора про визнання недійними договорів оренди приміщень навчальних закладів загальною площею 400 кв. м вартістю понад 1 млн грн та зобов’язання суб’єктів господарювання їх звільнити. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.