Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Родичі жертв трагедії

lvivpost.net

Понеділок, 17 липня 2017, 11:06

Садовий виділив гроші родичам жертв Скнилівської трагедії

Родичі жертв трагедії

Одноразову матеріальну допомогу виділено з нагоди п'ятнадцятих роковин трагедії.

Про це йдеться у розпорядженні мера Львова № 327 від 12 липня.

У документі затверджено надання з міського бюджету м. Львова одноразової матеріальної допомоги членам сімей загиблих в авіакатастрофі, що сталась на військовому летовищі "Скнилів" 27 липня 2002 року – мешканцям, які зареєстровані у Львові, у розмірі 2000 гривень кожному на загальну суму 86000 гривень.

Виплату проводитиме управління соціального захисту департаменту гуманітарної політики за рахунок коштів, передбачених у міському бюджеті Львова на 2017 рік у статті "Інші видатки на соціальний захист населення".

Контроль за виконанням розпорядження покладено на заступника міського голови з гуманітарних питань.

Нагадаємо, у 2015 році управління соцзахисту Львівської міськради виплатило одноразову грошову допомогу 45 членам сімей загиблих по тисячі гривень.

Довідка

Трагедія на Скнилівському летовищі, що у Львові, сталась 27 липня 2002 р. під час демонстрації фігури вищого пілотажу. Тоді раптово літак Су-27 впав на глядачів. У результаті катастрофи загинуло 77 людей, зокрема 28 неповнолітніх, постраждало понад 300 людей.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.