Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пожежа

lviv.dsns.gov.ua

Понеділок, 17 липня 2017, 11:14

Із пошкодженого внаслідок пожежі будинку в центрі Львова виселили двох власників квартир

пожежа

Наразі в будинку на пр. Свободи, 31 розчищають приміщення та встановлюють вартість необхідних відновлювальх робіт.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили в Галицькій районній адміністрації, зараз починають розчищати приміщенння, які пошкоджені внаслідок вчорашньої пожежі в житловому будинку на пр. Свободи, 31.

Також потрібно підрахувати вартість невідкладних аварійно-відновлювальних робіт, зокрема встановлення покриття даху та заміни дерев’яних балконів будинку. Двох власників квартир тимчасово переселили з будинку.

"Допомоги потребували двоє власників квартир – одного ми відвезли до родичів, іншому надали допомогу з тимчасовим житлом у готелі при церкві Святого Михаїла на вул. Винниченка, 22. Після обстеження і встановлення вартості аварійно-відновлювальних робіт, ймовірніше, будемо звертатись з цим питанням до міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій", – розповів в.о. голови Галицької райадміністрації Андрій Зозуля.

Зазначимо, триповерховий житловий будинок №31 на пр. Свободи – пам’ятка архітектури місцевого значення (охоронний номер 1326). Загалом у будинку є 13 квартир.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.