Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

водопостачання

Понеділок, 17 липня 2017, 12:49

Без гарячої води у Львові залишаються мешканці 6 будинків

водопостачання

Ремонтні роботи на теплових мережах повинні завершити 17-21 липня.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», станом сьогодні гарячу воду подають до 1109 споживачів. Без гарячої води залишаються мешканці 6 будинків. Причина відсутності гарячого водопостачання  ремонтні роботи на теплових мережах.

У Личаківському районі гаряча води не подається до 4 будинків. Мешканці вул. Зеленої, 115 та вул. Керченської, 13а, 17а, 19а не отримують гарячу воду через гідравлічні випробування теплових мереж від котельні, що на вул. Зеленій, 111а. Завершити роботи і відновити подачу гарячої води планують до 21 липня.

У Франківському районі гаряча води не подається на вул. Єфремова, 38 через заміну теплової мережі. Завершити роботи і відновити подачу гарячої води планують 17 липня.

У Сихівському районі гаряча воду не отримують жителі вул. Угорської, 8 через заміну теплової мережі. Завершити роботи і відновити подачу гарячої води планують 17 липня.

Нагадаємо, на Сихові всі ремонтні роботи на тепломережах обіцяли завершити до 7 липня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.