Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Вулиця Пулюя

Понеділок, 17 липня 2017, 16:13

Ремонт вулиць Пулюя-Трускавецька завершать наприкінці вересня

Вулиця Пулюя

Вартість усіх робіт становить 22 млн грн.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

На вулиці І. Пулюя – Трускавецька тривають ремонтні роботи з реконструкції дорожнього покриття. Частину робіт виконали торік, зараз будівництво триває. Завершити весь об’єм робіт планують до кінця вересня. 

Як зазначив міський голова Львова Андрій Садовий, вартість усіх робіт становить 22 млн грн.

"Фактично, ми дійдемо до вул. Пулюя і буде нормальний з’їзд на вул. Кульпарківську. Комфорт буде максимальний для мешканців, які тут живуть. Враховуючи плани щодо розвитку цього мікрорайону, звичайно, це капіталізує всю цю територію. Тут будуть велосипедні доріжки, нормальний хідник, якісне освітлення. В цілому, я задоволений, бо ми чітко у графіку. Об’єм робіт, який запланований, має бути завершений до кінця вересня цього року", – розповів Андрій Садовий.

Станом на сьогодні реконструкцію вул. І. Пулюя – Трускавецька виконано майже на 60%. Цьогоріч із бюджету Львова повинні виділити понад 13 млн грн, які ще не витратили на необхідні тут роботи.

Зазначимо, всі ремонтні роботи на вул. І. Пулюя – Трускавецькій виконує підрядна організація ТзОВ «Онур». Проектна документацію розробило ДП «Державний інститут проектування міст «Містопроект».

Додамо, що у цьому кварталі заплановано спорудження міського архіву.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.