Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вступна кампанія

chdtu.edu.ua

Понеділок, 17 липня 2017, 17:56

Частині абітурієнтів дозволили подавати у виші паперові заяви

вступна кампанія

Вступникам, які з технічних причин не можуть зареєструвати електронний кабінет, дозволили подавати паперові заяви в обрані виші.

Про це повідомила прес-служба Кабінету міністрів України.

Міністерство освіти і науки дозволило подавати заяви до вишів у паперовій формі тим вступникам, які не можуть із технічних причин зареєструвати власні електронні кабінети.

Це рішення ухвалили, щоб абітурієнти встигли вчасно подати вступні заяви, оскільки вже траплялись випадки відмов у реєстрації електронних кабінетів через розбіжності в реєстраційних даних.

Проблеми з реєстацією зумовлені запровадженням нового програмного забезпечення з посиленими вимогами до ідентифікації вступників.

Нагадаємо, що вступна кампанія-2017 триватиме до 28 липня. Подавати документи до вишів на програми підготовки бакалаврів абітурієнти можуть лише в електронному вигляді.

Цього року у Міносвіти також запровадили нововведення у правилах прийому у виші. Детальніше про них можна дізнатися тут.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.