Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Тросятнецька сільська рада

Facebook Тростянецької ОТГ

Вівторок, 18 липня 2017, 12:56

Чиновників одної з ОТГ Львівщини притягнуть до відповідальності за фінансові порушення

Тросятнецька сільська рада

Держаудитслужба виявила порушення під час ревізії бюджету Тростянецької сільської ради.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки № 641/0/5-17 від 17 липня. Згідно з розпорядженням голова Тростянецької сільської ради Тростянецької об’єднаної територіальної громади повинен вжити заходів щодо:

- Усунення виявлених порушень, відшкодування незаконних витрат бюджетних коштів.

- Притягнення до дисциплінарної та матеріальної відповідальності згідно з чинним законодавством керівників установ, де за результатами ревізії виявлено фінансові порушення.

- Наповнення дохідної частини та виконання сільського бюджету, збільшення надходжень доходів за рахунок перегляду ставок податків і зборів, а також інших платежів, що встановлюються органами місцевого самоврядування, своєчасного проведення нормативно-грошової оцінки землі населених пунктів громади.

- Виконання планових показників із надходжень рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів, акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів, податку на майно, в тому числі податку на нерухоме майно в частині плати за землю, плати за надання адміністративних послуг, державного мита, коштів від продажу землі.

- Підвищення відповідальності керівників бюджетних установ і одержувачів бюджетних коштів за дотриманням бюджетного законодавства для недопущення в подальшому недоліків і порушень у використанні бюджетних коштів. Особливу увагу приділити питанням правильності нарахування та виплати заробітної плати, оплати ремонтно-будівельних робіт, послуг з благоустрою та комунальних послуг.

- Оптимізації мережі та видатків у галузі освіти шляхом збільшення наповнюваності класів та зменшення вартості навчання одного учня.

- Здійснення формування, виконання та внесення змін до показників сільського бюджету згідно з вимогами бюджетного законодавства.

- Забезпечення виконання вимог пункту 15 рішення обласної ради від 22 грудня 2016 року № 320 “Про обласний бюджет Львівської області на 2017 рік” у частині перерахування до обласного бюджету незаконних видатків, виявлених ревізією бюджету Тростянецької сільської ради Тростянецької об’єднаної територіальної громади.

- Інформування обласної державної адміністрації та Західного офісу Держаудитслужби до 31 липня 2017 року про усунення виявлених порушень і недоліків.

Департамент фінансів ЛОДА розгляне матеріали ревізії бюджету Тростянецької сільської ради Тростянецької об’єднаної територіальної громади на Колегії департаменту фінансів облдержадміністрації.

Зазначимо, Тростянецька об'єднана територіальна громада є у Миколаївському районі, заснована восени 2015 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.