Петро Яцишин,  18 липня 2017

Ігор Гринда: Я на своєму місці

Розмова з заступником начальника технічного відділу компанії Фуджікура Аутомотів Україна Львів Ігорем Гриндою.

Варіанти продовжують знайомитися з працівниками компанії Фуджікура.

Ігоре, Ви давно працюєте на Фуджікурі?

Так, з самого початку, але в Румунії з усіма не був, хіба кілька днів, на роботу прийшов вже у Львові.

Працювали оператором?

Ні. Оскільки я мав великий досвід роботи і розуміння всього робочого процесу, навички роботи з усім можливим обладнанням, то я прийшов на посаду керівника зміни в технічний відділ. Пропрацював рік на цій посаді і став заступником начальника відділу.

Які зараз Ваші основні посадові обов'язки?

Це встановлення, обслуговування та ремонт всього технічного обладнання. Також в мої функціональні обов'язки входить робота з документацією.

Ми вже спілкувалися перед Вами з електромеханіком Вашої команди, а взагалі багато людей у Вашому підпорядкуванні?

Зараз в нашій команді 18 механіків та 2 обліковця. Усі ми працюємо злагоджено, не конфліктно, допомагаємо один одному, намагаємося обмінюватися досвідом, працювати оперативно та дружньо. Мені дуже подобається мій колектив.

Але кожен працівник Фуджікури не зупиняється на досягнутому і прагне кар'єрного росту. Який шлях у Вас?

Поживемо, побачимо. Вважаю, що я на своєму місці.

Ви такий досвідчений механік, де Ви навчалися?

Навчався в Національному університеті "Львівська політехніка". Кафедра комп'ютеризованих систем автоматики. Тобто, освіта чітко збігається з моєю роботою.

А чому обрали саме Фуджікуру?

Фуджікура має дуже хороший темп, це компанія для розвитку і зростання.

Що б Ви порадили людям, які вагаються чи йти їм працювати на Фуджікуру?

Йти і пробувати себе. Я вчився сам і вчив людей, всі ми тут обмінюємося досвідом і наразі всі задачі, які стояли перед нами, були виконані. До кожного працівника, який сюди приходить, компанія ставиться лояльно і з розумінням. Навчаємо, підказуємо і усі конфліктні ситуації вирішуємо спокійно.

Потрібно приходити і старатися працювати, і основне без ліні, тоді все буде виходити. Не треба чекати швидких результатів, все прийде у свій час. Люди, які зараз приходять, реально  мають багато можливостей для розвитку, мають можливість показати себе.  Для цього створені всі умови, щоб їм було комфортно працювати. Тому запрошуємо.

А які захоплення маєте в житті, окрім роботи?

Люблю футбол і велосипеди. А зараз ще й активно працюю над створенням сім'ї.

Сім'я у Вас також склалася у компанії?

Ні, ми познайомилися ще до Фуджікури, але зараз вона вже також працює у компанії. Тому у нас також своєрідний сімейний підряд.

Компанія Фуджікура запрошує до своєї команди ініціативних, цілеспрямованих, активних та працювитих людей. Звертайтеся за телефонами 063 202-4001, 097 126-9769, 066 105-0008, 095 092-0390. Будемо раді Вас бачити.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.