Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

земельна ділянка

П'ятниця, 21 липня 2017, 13:30

На Львівщині учасники АТО отримали майже 1700 га землі

земельна ділянка

Всі землі розташовані поза межами населених пунктів і призначені для будівництва, садівництва, ведення особистого селянського господарства.

Про це повідомила прес-служба Держгеокадастру України.

З початку запровадження ініціативи щодо забезпечення учасників АТО земельними ділянками на Львівщині віськовослужбовці та їхні сім'ї отримали у власність 6094 ділянки на загальну площу 1693 га.

Всі землі розташовані поза межами населених пунктів і призначені для будівництва, садівництва, ведення особистого селянського господарства.

Ще 2056 земельних ділянок у межах населених пунктів військовим надали за рішенням місцевих рад Львівщини. Ці землі бійці АТО використають переважно для будівництва індивідуальних житлових будинків.

Також Головне управління Держгеокадастру у Львівській області надало учасникам АТО та членам їхніх сімей 3640 дозволів на розробку документації із землеустрою. Зараз триває процес оформлення ділянок у власність.

Найбільше було видано наказів про надання дозволів на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для учасників АТО у Пустомитівському (1271), Жовківському (1142) та Бродівському районах (657) Львівської області.

Нагадаємо, Варіанти писали про те, яким чином на Львівщині учасники АТО можуть отримати земельні ділянки. Детальніше про це можна дізнатися у лонґріді "Дім для солдата".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.