Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

трамвайна зупинка

П'ятниця, 21 липня 2017, 16:46

На вулиці Івана Франка деформувалась трамвайна рейка. Трамваї не курсують

трамвайна зупинка

У Львівелектротрансі обіцяють відновити рух трамваїв після 17:00 години.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У зв’язку із деформацією трамвайної рейки на вул. І.Франка, 41-44, з центру не курсує частина трамваїв №1 (Привокзальна – Центр); №2 (вул. Коновальця – Сихів); №3 (пл. Соборна – Аквапарк); №4 (вул. Торф’яна – Академія мистецтв); № 5 (вул. Торф’яна – Аквапарк); №7 (вул. Шевченка – Аквапарк) та №8 (пл. Соборна – Сихів).

"Частина трамваїв із цих маршрутів курсує за зміненими напрямками. На місці події зараз працюють ремонтні бригади "Львівелектротрансу". До 17:00 год. несправність буде ліквідовано і відновлено рух трамваїв за встановленими маршрутами", – розповів начальник відділу інформації та зв’язків з громадськістю ЛКП "Львівелектротранс" Іван Бондар.

Нагадаємо, цими вихідними через ремонт колії на вул. І. Франка у Львові взагалі не курсуватимуть 6 трамвайних маршрутів, ще два їздитимуть зі змінами у схемі руху.

Трамвайну колію тут замощуватимуть бруківкоюяку отримали з вул. Стуса під час будівництва трамвайної колії на Сихів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.