Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

Прес-реліз,   Четвер, 27 липня 2017, 11:34

Україна не використовує свій туристичний потенціал, – Цимбалюк

Михайло Цимбалюк

В Україні кожне місто, селище, гори, ліси, ріки, моря – все має свою особливу атмосферу, створену природою, часом і чудовими людьми!

Але Україна не використовує свій туристичний потенціал, так як мала б це робити.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав голова Львівської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк, повідомляє прес-служба партосередку.

За словами очільника «Батьківщини» на Львівщині, тисячі українців надають перевагу відпочинку за кордоном, а не на території рідної країни.

«Подорожувати звісно потрібно і за межі України, але чому українці встигають об’їздити Європу, Азію й Африку, але не знаходять часу, щоб осягнути велич свого, рідного? Одразу напрошується пояснення цьому дивному феномену – співвідношення ціна-якість не найкраще», – зазначає Михайло Цимбалюк.

Політик наголосив, що через бездіяльність відповідальних осіб Україна втрачає величезне архітектурне багатство.

«Ми маємо багато споруд, якими можна захоплюватися і милуватися годинами, але, до прикладу, лише на Львівщині є близько десяти замків, палаців чи костелів (на Заході України і до півсотні), до яких туристів не приводять, а самі будівлі з кожним роком все більше занепадають, руйнуються стіни, фундамент, а отже нищиться і наша пам’ять», – наголосив Михайло Цимбалюк.

Голова Львівської обласної «Батьківщини» пропонує і центральній владі, й органам місцевого самоврядування, і меценатам більше приділяти уваги збереженню культурних цінностей, розвитку конкурентоспроможної туристичної галузі з прозорими «правилами гри», утвердженню України як прекрасної туристичної країни.

«Про цю галузь потрібно подбати і вона принесе не тільки духовне збагачення, а й мільйонні надходження у бюджет»,  – підсумував Михайло Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.