Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

База Чарівні озера

charivniozera.com.ua

Четвер, 27 липня 2017, 12:10

Чарівні озера податківців, що отруїли Білого орла, не мали одобрямсу

База Чарівні озера

Відпочинковий комплекс "Чарівні озера", у якому отруїлись діти з табору "Білий орел", функціонував без погодження Держпродспоживслужби.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Держспоживслужби у Львівській області.

Дітей з діагнозом "Гостра кишкова інфекція, харчова токсикоінфекція" госпіталізовано у Львівську обласну клінічну інфекційну лікарню. Захворювання пов’язують із вживанням смажених курячих крилець та купанням в озері. Стан захворілих легкого і середнього ступеня важкості. Їм надається допомога відповідно до протоколів лікування.

У службі зазначили, дозвіл на прийом дітей Управлінням  Держпродспоживслужби в Жовківському районі не видавався.

Фахівцями Управління Держпродспоживслужби в Жовківському районі,  спільно з представниками Жовківського  відділення поліції Кам’янка-Бузького ВП ГУНП у Львівській області та з відокремленим структурним підрозділом  ДУ "Львівський обласний лабораторний центр МОЗ України", проводиться санітарно-епідемічне розслідування.

ДУ "Львівський  обласний лабораторний центр МОЗ України" проведений відбір змивів, харчових продуктів, взірців води, проведено лабораторні обстеження персоналу харчоблоку. Проводять комплекс протиепідемічних заходів та лабораторні досліджень. Ситуація перебуває на контролі Головного Управління Держпродспоживслужби у Львівській області.

Нагадаємо, що під час відпочинку в польському розвиваючому мовно-оздоровчому таборі "Білий орел" по угоді з базою відпочинку "Чарівні озера" ДФС України, ДП "Тренінговий центр Майдан", (с. Майдан Жовківського району), організованому Культурно-освітнім центром  Польської національної Меншини "Білий орел" позавчора отруїлись діти.

 

 

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.