Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. Під Голоском

П'ятниця, 28 липня 2017, 13:19

На вулиці Під Голоском стартує будівництво дороги до житлових будинків для воїнів АТО

вул. Під Голоском

Прокладанням дороги займатиметься ЛКП "Рембуд".

Відповідне рішення сьогодні прийняв виконавчий комітет Львівської міської ради.

Виконавчий комітет затвердив містобудівні умови та обмеження для проектування дороги до житлових будинків для учасників АТО та їх сімей на вул. Під Голоском, які виконуватиме ЛКП "Рембуд". 

Підприємству будуть надані всі потрібні технічні умови на інженерне забезпечення для спорудження нової дороги. У перспективі також передбачена розробка робочого проекту та проведення його експертизи згідно з законодавством України.

Останнім та найбільш вирішальним кроком є звернення до Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у Львові задля отримання дозвільних документів. Саме вони нададуть право на початок будівельних робіт.

Контроль за виконанням рішення було покладено на директора департаменту містобудування Сергія Коровайника.

Нагадаємо, багатоповерхівки були надані учасникам АТО та членам їхніх сімей у межах "Програми про захист інтересів учасників антитерористичної операції". Тендер щодо будівництва на вул. Під Голоском проводили уже вдруге, оскільки у попередньому взяла участь лише 1 компанія.

Також у лютому 2016 року під Львівською міськрадою зібралися на пікет близько 60 учасників АТО з вимогою створити комісію, яка б займалась виділенням квартир та земельних ділянок.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.