Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

П'ятниця, 28 липня 2017, 14:43

У Львові створять гуртожиток для дітей-сиріт та переселенців

Львів

Соціальний гуртожиток знаходитиметься на вул. Угорській, 2.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відтак, сьогодні виконавчий комітет міської ради вирішив створити для внутрішньо переміщених осіб, дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, соціальний гуртожиток на вул. Угорській, 2.

Як заявила директор департаменту гуманітарної політики міськради Галина Слічна, тут, окрім проживання, можна буде отримати фахову юридичну та психологічну допомогу, а також взяти участь у тренінгах та семінарах.

«Це частина приміщення, де ми облаштовуємо соціальний гуртожиток для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, та вимушених переселенців. Ми виготовили проект і він пройшов експертизу, тому зараз будемо розпочинати роботи. Гуртожиток розрахований на 90 місць. Сюди залучені грантові кошти, бо це спільний проект з Українським фондом соціальних інвестицій», – заявила Галина Слічна.

На облаштування дев’ятиповерхової будівлі передбачено 22 млн грн, з них 8 млн грн виділяє Львівська міська рада, а 14 млн грн – Український фонд соціальних інвестицій за фінансової підтримки уряду Німеччини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.