Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пожежа

"Голос Самбірщини"

Четвер, 3 серпня 2017, 10:15

У центрі Самбора виникла масштабна пожежа

пожежа

Вогонь гасили протягом трьох годин самбірські рятувальники, а також пожежники з Дрогобича й Львова, самі мешканці.

Про це повідомляє газета "Голос Самбірщини".

Вчора, близько 19:00 год. вечора зайнялась будівля на вулиці Сагайдачного, що в центральній частині Самбора.

На місце події прибули рятувальники, аварійна газова служба та електрослужба, які відключили газ і електроенергію у районі.

"Незважаючи на всі старання вогнеборців, приборкати полум'я не вдалося і воно перекинулося на горище сусідньої будівлі, де на другому поверсі є магазин "Relax". Через дверну коробку першої будівлі почало вириватися полум'я, через що вона стала подібною на ворота у пекло", – йдеться у повідомленні.

Через швидке поширення вогню на допомогу прибули самбірчани, добровільна пожежна команда з села Містковичі та Рудки, Дрогобича і Львова, а правопорядок охороняли поліцейські. 

Пожежу вдалося погасити лише близько 22:00 год.

"Над червоним від заходу сонця небом залишили стирчати чорні, обвуглені балки дахів. А будівля, у якій розпочалось займання, вигоріла майже вщент. Кіптява від того що залишилось ще довго піднімалась у небо, а запах паленого напевно ще довго триматиметься у цьому місці. Загальна сума збитків, причина займання невідомі. Куди подітися погорільцям на момент виходу статті є також невідомо, як і кількість постраждалих. Відомо лишень, що вони точно є", – додає журналіст "Голосу Самбірщини".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.