Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівелектротранс

Четвер, 10 серпня 2017, 11:57

Із вересня у Львові запровадять триденні квитки у трамваях і тролейбусах

Львівелектротранс

«Львівелектротранс» планує запровадити триденні проїзні квитки в електротранспорті, вартістю 40 грн.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявив начальника відділу інформації та зв’язків з громадськістю ЛКП «Львівелектротранс» Іван Бондар, підприємство планує запровадити триденні проїзні квитки в електротранспорті Львова вартістю 40 грн.

За його словами, такими картками буде зручно користуватися туристам, які приїжджають до Львова на кілька днів. Квитки планують запровадити з середини вересня цього року.

«У понеділок відбулися громадські слухання, де було підтримано проект рішення, згідно з яким з 1 вересня вартість разового загального квитка на проїзд в електротранспорті може становити 3 грн, а студентського та учнівського – 1,5 грн. Тому, якщо з 1 вересня буде затверджено нову ціну на проїзд в електротранспорті, то орієнтовно з середини вересня будуть запроваджені триденні проїзні квитки. Їх вартість становитиме 40 грн. Відтак, картки будуть вигідні для тих пасажирів, які протягом трьох днів здійснюватимуть більше 13 поїздок», – додав Іван Бондар.

Нагадаємо, 8 серпня у місті погодили підвищення вартості разового квитка на проїзд у електротранспорті. Проект цього рішення міськрада розробила ще наприкінці липня цього року.

Автор – Тетяна Старушкевич

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.