Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Іван Рудницький

Фото прес-служби ЛМР

П'ятниця, 11 серпня 2017, 16:17

Рудницький уже не керує сміттєвим департаментом Львівської міськради

Іван Рудницький

Іван Рудницький залишив посаду директора департаменту з питань поводження з ТПВ 4 серпня.

Про це Варіантам у телефонному коментарі повідомив сам Іван Рудницький.

Згодом, в управлінні персоналом Львівської міської ради підтвердили цю інформацію і додали, що Іван Рудницький залишив посаду 4 серпня, за угодою сторін, що передбачено ч. 1 ст. 36 Кодексу законів про працю. 

Зараз виконуючим обов'язки директора департаменту з питань поводження з твердими побутовими відходами є працівник цього департаменту, заступник начальника управління, начальник відділу обліку та контролю за вивезенням відходів управління оперативного повдження з відходами Зиновій Романович Гладун. Його призначено 26 липня на умовах строкового трудового договору.

Нагадаємо, директором департаменту з питань поводження з ТПВ у Львівській міськраді Івана Рудницького призначили 6 червня. Іван Рудницький є депутатом Львівської міської ради, з 2013 року – помічником-консультантом народного депутата Михайла Хміля.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.