Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

Станіслав Горуна

wikimedia.org

Четвер, 10 серпня 2017, 13:35

Садовий виділив каратисту Горуну 10 тисяч за перемогу на Всесвітніх іграх

Станіслав Горуна

Станіслав Горуна здобув золото на Всесвітніх іграх, які відбулися у Вроцлаві.

Про це йдеться у розпорядженні №385 міського голови Львова Андрія Львова.

"За вагомий особистий внесок та видатні спортивні досягнення, які сприяли підвищенню престижу м. Львова в Україні та на міжнародному рівні, відзначити Подякою Горуну Станіслава Миколайовича – чемпіона Всесвітніх ігор 2017", – йдеться у документі.

Андрій Садовий розпорядився також надати спортсмену з міського бюджету одноразову матеріальну допомогу у розмірі 10 000 грн.

Зазначимо, наприкінці липня львів'янин Станіслав Горуна здобув золото на Всесвітніх іграх, що відбулися у Вроцлаві. Для каратиста це є найвищим досягнення у спортивній кар'єрі після двох срібних медалей на чемпіонатах Європи (2014, 2017 рр).

Довідка:

Всесвітні ігри – міжнародні змагання з видів спорту, що не входять до програми Олімпійських ігор. Проводяться з 1981 року з періодичністю один раз на 4 роки, а з 2001 року проходять під патронатом Міжнародного олімпійського комітету.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.