Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

Понеділок, 14 серпня 2017, 11:25

Михайло Цимбалюк: Чиновники в Україні повинні якісно та натхненно працювати

Михайло Цимбалюк

Очільник «Батьківщини» Львівщини вважає абсурдною заяву міністра соціальної політики України про те, що українці тратять на їжу більше, ніж німці.

Кожен чиновник в нашій країні повинен якісно і натхненно працювати, визнавати свої помилки і дбати про добробут українців, а не бавитися цинічними, політичними заявами і думати про те, як і де увірвати собі ласий шматок. Про це на своїй сторінці у Facebook написав голова Львівської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк, повідомляє прес-служба обласного партосередку.

Очільник «Батьківщини» на Львівщині зазначив, що заява міністра соціальної політики України щодо того, що українці їдять більше, аніж німці –  абсурдна.

«Очевидно, що міністр не врахував важливої складової – фінансового забезпечення обидвох націй – німці, звісно, що заробляють більше! Насправді українці недоїдають. Згідно з даними Державної служби статистики, у зв’язку з підвищенням цін на продукти харчування, мешканці нашої країни менше споживають м’яса, риби та молока», – зазначив Михайло Цимбалюк.

За словами політика, співвідношення зарплата-витрати українця трагічне, адже ж за «мінімалку» не кожен зможе купити якісні продукти, оплатити комунальні послуги, лікування та відкласти на відпочинок.

«Щоб говорити про те, що українці багато їдять для початку необхідно в Україні забезпечити той рівень доходу, який є в Німеччині, а нинішнім чиновникам не варто шукати абсурдних відповідей на незручні для них питання – чому в країні справи йдуть не так, як належить», – підсумував Михайло Цимбалюк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.