Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

субсидії

korrespondent.net

Понеділок, 14 серпня 2017, 13:31

У липні субсидія на Львівщині становила 150 гривень

субсидії

Станом на сьогодні у області субсидію одержують 408 879 сімей.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

За словами директора департаменту соціального захисту населення Львівської ОДА Наталії Кузяк, середній розмір одержаної субсидії становить 150 грн, а середньомісячний дохід на особу – 1814,1 грн.

«Одночасно, упродовж червня-липня органами соцзахисту населення області проведений перерахунок житлових субсидій на неопалювальний період. Наразі перерахунок проведений 397 000 одержувачам субсидій зі 430 550, за виключенням одержувачів, які мають прострочену заборгованість терміном більш як два місяці. Відмовлено у перепризначенні субсидії 18 793 домогосподарствам», – зазначила Наталія Кузяк.

За її словами, до органів соціального захисту населення звернулось 93 858 одержувачів житлової субсидії з 141 168 щодо компенсації частини невикористаної субсидії за економе споживання електричного та газового індивідуального опалення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.