Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Самбір

Понеділок, 14 серпня 2017, 16:53

Самбір лідирує за кількістю завершених мікропроектів-2017

Самбір

Станом на сьогодні з 619 мікропроектів місцевого розвитку повністю завершені роботи на 159 об’єктах.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Відтак, у Самборі завершені роботи над 75% проектами із запланованих цього року, у Червонограді – 67% та у Дрогобичі – 39%.

Щодо районів, то найбільше зробили у Сокальському, Радехівському та Бродівському – у кожного з них налічується понад 40% завершених проектів.

Загалом будівельні роботи розпочалися та закуповується необхідне обладнання ще на 345 проектах.

Зазначимо, станом на сьогодні з обласного бюджету на реалізацію Програми проведення обласного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку спрямували 22,87 млн грн із 69,79 млн грн запланованих, що складає близько 33%.

Як заявив начальник відділу з питань реалізації проектів місцевого розвитку, міжнародної технічної допомоги та зовнішньоекономічних зв'язків облради Іван Собко, до початку нового навчального року будуть завершені усі роботи у школах, навчально-виховних комплексах та садочках.

Нагадаємо, цьогоріч вже обрали 542 переможців конкурсу мікропроектів. Детальніше дізнатися інформацію про переможців конкурсу можна тут.

А у травні цього року Львівська облрада виділила додаткових 10 млн грн на фінансування цьогорічного конкурсу мікропроектів місцевого розвитку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.