Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівобленерго

Середа, 16 серпня 2017, 11:43

На Львівщині знеструмило 15 сіл та два міста

Львівобленерго

Через пошкодження в електромережах частина мешканців Львова, Борислава та 5 районів області залишилися без світла.

Про це повідомляє департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Вчора, 15 серпня, у Перемишлянському районі о 09:45 год. через пошкодження в електромережах тимчасово без електропостачання частково залишилось 5 населених пунктів: Білка, Брюховичі, Вовків, Мерещів, Осталовичі.

Цього ж дня о 10:10 год. без світла також частково залишилося село Вільховець.

На Радехівщині о 08:48 год. через пошкодження в електромережах тимчасово було знеструмлено село Новий Витків, у Городоцькому районі – тимчасово без електропостачання залишились села Бартатів та Суховоля, а у Жовківському районі – села Вʼязова.

У Пустомитівському районі о 16:49 год. через пошкодження в електромережах тимчасово без електропостачання частково залишилося село Щирець, а о 20:57 год. – село Ставчани, зокрема частково промзона заводу "Майола", ПП "Оліяр". Відновлювальні роботи все ще тривають.

На Золочівщині сьгоодні о 00:25 год. тимчасово без електропостачання повністю залишилися три села: Богутин, Чижів, Торгів. Роботи з ліквідації пошкоджень стартували сьогодні зранку.

Також у Львові о 21:00 год. через пошкодження внутрішньо будинкових комунікацій тимчасово без електропостачання залишились мешканці будинку №26 на вул. Панаса Мирного та мешканці будинку №9 на вул. С.Васильківського.

Натомість у Бориславі  о 21:30 год. через  пошкодження міських електромереж тимчасово без електропостачання залишились мешканці буд №50а на вул. Залізняка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.