Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олена Живко

П'ятниця, 18 серпня 2017, 11:07

Живко покинула національний рух Яроша

Олена Живко

Сьогодні Олена Живко склала повноваження координатора Національного Руху "Державницька ініціатива Яроша" на Львівщині.

Про це повідомляє національний рух "ДІЯ" на Львівщині.

Як заявила Олена Живко, причиною такого рішення є бажання зосередитися на волонтерській роботі та адвокатській діяльності.

"Керуючи обласним осередком НР ДІЯ, я змушена була багато часу приділяти партійній діяльності: розбудові організації, веденню документації, офісній роботі, часто відкладаючи "волонтерку" на другий план. Вже донесла своє рішення до Провідника НР ДІЯ Дмитра Яроша. Він з розумінням поставився до нього", – зазначила Олена Живко. 

За її словами, вона не припинятиме співпраці з Національним Рухом "ДІЯ" та Українською добровольчою армією.

"Я надалі працюватиму у сфері юридичного супроводу бійців добробатів, захисту їх прав у судах та владних інстанціях", – додала Олена Живко. 

Нагадаємо, у листопаді 2015 року Дмитро Ярош вийшов із "Правого сектору", а у лютому 2016 року він презентував новий рух ДІЯ у Львові. Керівником виконкому координаційного центру національного руху "ДІЯ" на Львівщині Ярош призначив Олену Живко, яка до цього була керівником ГО "Правий сектор-Захід".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.