Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

трамвай

Понеділок, 21 серпня 2017, 13:49

У Львові закуплять нове електрообладнання для трамваїв

трамвай

ЛКП «Львівелектротранс» оголосив тендер на електрообладнання для модернізації трамваїв.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради. 

Як заявив заступник директора ЛКП «Львівелектротранс» із постачання Ігор Дунько, підприємство через систему ProZorro оголосило тендер на сучасне електрообладнання для модернізації трамвайних вагонів Tatra KT4S.

Йдеться про закупівлю силового електрообладнання для керування тяговими електродвигунами трамвая та статичний перетворювач для живлення низьковольтних кіл трамвайного вагона.

«Сучасне електрообладнання дасть нам можливість підвищити надійність трамвайного вагона і зменшити споживання електрики. Ми зробили підрахунки і побачили, що кожний модернізований трамвай із новим електричним обладнанням буде економити нам біля 100 тис грн щорічно», – наголосив заступник директора ЛКП «Львівелектротранс» Олексій Зварич.

Нагадаємо, у серпні ЛКП «Львівелектротранс» отримав з бюджету Львова 4,8 млн грн на поповнення свого статутного капіталу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.