Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

Григорій Козловський

Понеділок, 21 серпня 2017, 14:04

Козловський просить розстріляти його за футбольну правду

Григорій Козловський

Григорій Козловський прокоментував свою поведінку під час матчу Рух (Винники) – Жемчужина (Одеса).

Депутат Львівської міської ради, президент і власник винниківського футбольного клубу Рух Григорій Козловський розповів телеканалу "Футбол 1", що він під час матчу своєї команди проти Жемчужини (Одеса) вибіг на футбольне поле, щоб не допустити бійки та не зірвати матч.

"Якщо мене потрібно буде розстріляти на КДК за те, що правила fair play були дотримані – я готовий на це. Це не просто якась спірна ситуація з суддями, це святе – правила чесної гри. Ми їмо один хліб, ми працюємо, боремося на полі – і жити повинні чесно, в очі один одному чесно дивитися. Якщо для цього необхідно мене розстріляти – що ж, я помру за правила fair play", – наголосив Козловський.

Він додав, що для інших футболістів його поведінка стане прикладом, що правила чесної гри повинні бути дотримані. 

"Я визнаю свою провину абсолютно. Повірте, я не хочу виправдовуватися: я знаю, що це некрасиво, але емоції зашкалювали. Якщо моїх вибачень буде досить – я готовий вибачитися перед усіма. Я закликаю всіх президентів так не робити – це неправильно. Але так сталося, і я сподіваюся, що КДК врахує певні моменти. Я завжди прийму будь-яке рішення федерації", – зазначив григорій Козловський.

Нагадаємо, 13 серпня під час матчу Рух – Жемчужина Козловський вибіг на поле та порушив перебіг матчу. Минулоріч Григорій Козловський отримав річну заборону від КДК ФФУ на відвідування матчів Руху за погрози розправитися із арбітрами, після програшу своєї команди у Кубку України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.