Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

сонячне затемнення

noticias.dignews.com.br

Понеділок, 21 серпня 2017, 18:25

21 серпня: найпопулярніші запити у Google

сонячне затемнення

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 21 серпня, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію, що в Києві зареєстровано від захворювання на лептоспіроз померла людина.

Загалом з початку року у столиці було зафіксовано вісім випадків цього захворювання.

Лептоспіроз – інфекційне захворювання, інкубаційний період якого – від 1 доби до 20. "Резервуаром" у природі цього збудника можуть бути гризуни, свійські тварини, лисиці. Лептоспіри виділяються із сечею, потрапляють на продукти, воду, – люди можуть захворіти при купанні або при вживанні такої їжі.

Окрім цього найбільше зацікавила українців новина, що сьогодні буде сонячне затемнення. Пік цього явища відбудеться в 21.10 год за київським часом, однак в Україні сонячне затемнення не можна буде побачити. Його зможуть спостерігати мешканці США і Південної Америки.

Не дивлячись на це, вплив сонячного затемнення на людину буде відчуватися по всій планеті. Головними групами ризику 21 серпня будуть літні люди, і всі, хто страждає проблемами з серцем. Так само, не найкращим чином вплив сонячного затемнення може позначитися на дітях.

Ці запити набрали понад 2 тисячі українців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.