Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

надвірний туалет

zakarpatpost.net

Понеділок, 21 серпня 2017, 14:47

Учні 25 шкіл на Львівщині змушені ходити до надвірних вбиралень

надвірний туалет

Незважаючи на те, школам Львівщини виділили кошти на облаштування внутрішніх вбиралень, бюджетних грошей на всі заклади освіти не вистачило.

Про це сьогодні повідомила під час прес-конференції директорка департаменту освіти і науки Львівської ОДА Любомира Мандзій, передає кореспондент Варіантів.

Відділи освіти Львівщини та органи управління ОТГ отримали з бюджету області кошти на облаштування внутрішніх вбиралень у 32 школах. Втім із початку нового навчального року учні ще 25 шкіл змушені будуть ходити до вбиральні надвір.

"Виділені кошти не могли покрити всі витрати на такі ремонтні роботи, тому було передбачене співфінансування з місцевих бюджетів. Оскільки не для всіх шкіл змогли виділити кошти з місцевих юджетів, ще 25 шкіл залишаються з таким ганебним явищем як надвірні туалети",  розповіла Любомира Мандзій.

За її словами, наприкінці 2016-2017 навчального року туалети лише на вулиці мали 57 шкіл Львівщини.

Також Любомира Мандзій наголосила, що у Львівській ОДА думають над тим, як скерувати додаткові кошти на ті школи області, де ситуація із вбиральнями залишається критичною.

Нагадаємо, на Львівщині цьогоріч закрили 9 шкіл.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.