Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Петро Димінський

Понеділок, 28 серпня 2017, 10:10

Димінський вдруге не з'явився на допит: справу передали до Києва

Петро Димінський

Наразі Петро Димінський перебуває у Швейцарії.

Про це повідомляє спільнота "Чесне розслідування вбивства Наталі Тріли" на своїй сторінці у Фейсбуці.

За даними поліції, 25 серпня власник ФК "Карпати" і медіахолдингу ZIK Петро Димінський мав прийти на допит у Головне управління поліції Львівщини, однак він вдруге не з’являється. Наразі Димінський перебуває на лікуванні у Швейцарії.

"У приватній швейцарській клініці Clinique Generale-Beaulieu відмовились коментувати медичний висновок, посилаючись на лікарську таємницю. За словами генпрокурора Юрія Луценка, якщо Димінський втретє не з’явиться на допит, таким чином демонструючи небажання співпрацювати зі слідством, то його можуть оголосити в міжнародний розшук", – йдеться у повідомленні.

Крім цього адвокат Димінського Микола Лисий заявив на своїй сторінці у Фейсбуці, що Петро Димінський не отримував повістки на допит ані на 23 серпня, ані на 25 серпня, тому й не з'явився.

"А тим часом Петро Димінський, здійснюючи бізнес-візит до Женеви, пройшов медогляд у доктора медицини, лікаря Дімітроса Самараса. Вердикт: "Підтверджую, що даний пацієнт перебуває в хорошому фізичному та психологічному стані, і що немає жодних медичних протипоказань, що створювали б будь-які конкретні обмеження, що стосуються його діяльності. Фактично, медична експертиза не виявила жодних слідів переломів, вивихів суглобів, синців, подряпин чи інших тілесних ушкоджень",  – наголосив Микола Лисий.

Нагадаємо, 18 серпня у Яворівському районі авто Петра Димінського зіткнулось з іномаркою, водійка якої загинула. Водій Петра Димінського, Андрій Борщ, заявив правоохоронцям, що за кермом у момент зіткнення був саме він. Однак поліція з'ясувала, що це неправда.

23 серпня Димінський, який 22 серпня вилетів до Женеви, також мав здати ДНК-аналіз для визначення особи, що була за кермом автівки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.