Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

квитки

Facebook Львівелектротранс

Четвер, 31 серпня 2017, 15:34

Третина львів'ян готова платити за проїзд в електротранспорті не більше 150 грн в місяць

квитки

У Львові триває опитування про те, скільки і за який формат проїзного абонемента в електротранспорті готові платити містяни.

Про це свідчать результати опитування, опублікованому на сайті Львівської міської ради.

Майже 35% опитаних львів'ян відзначили, що готові платити за проїзд у міському електротранспорті не більше 150 гривень на місяць. Ще 20% заявили, що зазвичай купують разові квитки у тому не мають потреби купувати абонементної картки.

16% людей відповіли, що можуть витрачати на проїзд в електротранспорті не більше 400 гривень на квартал, і майже 15,5%  хочуть отримувати 10% знижки прикупівлі куртом 20 і більше квитків.

Зазначимо, результати опитування наразі не є остаточними, оскільки саме голосування триває до 14 вересня. Наразі свої голоси віддали 1017 людей. Проголосувати можна тут

Нагадаємо, вчора виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив підняття тарифів на проїзд в електротранспорті з 1 вересня. Відтак від завтра львів'яни платитимуть в трамваях і тролейбусах вже 3 гривні за проїзд, пільговий квиток коштуватиме 1 гривню 50 копійок.

Також "Львівелектротранс" планує запровадити триденні проїзні квитки в електротранспорті, вартістю 40 грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.