Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Щасливий кілометр

Понеділок, 4 вересня 2017, 10:50

У Львові відбувся благодійний забіг для збору коштів на дитячу лікарню "Охматдит"

Щасливий кілометр

"Щасливий кілометр" збирав кошти на сучасний хірургічний світильник вартістю 184 тис грн.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Вчора біля Львівського національного академічного театру опери та балету ім. Соломії Крушельницької стартував благодійний забіг "Щасливий кілометр", який уже вдруге організовує компанія "Фуджікура" на підтримку Львівської обласної клінічної лікарні "Охматдит".

Цьогоріч кошти збирали на великий хірургічний LED-світильник для операційної лікарні, вартість якого становить понад 184 тисячі гривень.

"В операційній, для якої планується закупити світильник, щодня проводиться 1-2 операції, всього понад 400 втручань за рік. Вдосконалення її освітлення за допомогою такого висококласного сучасного обладнання дозволить суттєво полегшити та покращити якість роботи хірургів, а отже – якнайкраще надавати допомогу нашим маленьким пацієнтам", – наголосила головний лікар Охматдиту Мар’яна Возниця.

Учасники могли самостійно обрати для себе дистанцію: 1,4 або 7 км – для дорослих та 100 м – для дітей, які бігли у компанії з казковими героями.

Нагадаємо, як розповідала в.о. генерального директора "Фуджікура Аутомотів Україна Львів" Оксана Лашманова, минулого року "Щасливий кілометр" зібрав понад 400 учасників забігу.

фоторепортаж з забігу "Щасливий кілометр 2017"

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.