Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михаїл Саакашвілі

Понеділок, 4 вересня 2017, 13:11

Рух нових сил організує у Краковці безстрокову акцію до приїзду Саакашвілі

Михаїл Саакашвілі

У Краковці створить кількаденний табір для приїзду в Україну Михаїла Саакашвілі.

Про це сьогодні повідомив екс-заступник генерального прокурора України, член партії "Рух нових сил" Давид Сакварелідзе.

10 вересня поблизу пункту пропуску "Краківець" партія "Рух нових сил", лідером якої є Михаїл Саакашвілі, проведе безтрокову акцію щодо приїзду в Україну Саакашвілі.

Табір буде розміщений біля "Краківця" через велику територію, де можна розмістити усіх прихильників "Руху нових сил", акція триватиме декілька днів.

"Ми будемо стояти до останнього, доти, доки Саакашвіллі не впустять в Україну", – наголосив Давид Сакварелідзе.

За його словами, безстрокову акцію планують провести у законний спосіб, а разом із Саакашвілі в Україну можуть приїхати чиновники із країн ЄС.

Підтримувати Рух нових сил будуть УНА-УНСО, все ще тривають переговори із львівськими осередками партій ВО "Батьківщина", Громадянська позиція, тощо. На акцію також мають приїхати Юлія Тимошенко, Єгор Соболєв, Семен Семенченко, а ось із Володимиром Парасюком партія наразі не домовлялася про участь у акції.

Сакварелідзе зазначив, що Саакашвілі не планує бути президентом України, однак бути в політиці, а партія приєднається на виборах до політсили, цілі і ідеї якої збігатимуться із "Рухом нових сил".

"Люба людина, якщо вона принесе користь, має бути допущена на української політики, не зважабчи на те, на якій мові вона розмовляє", – додав Давид Сакварелідзе.

Нагадаємо, у квітні цього року партія "Воля" об'єдналась з "Рухом нових сил". Згодом "Рух нових сил" на Львівщині очолила донька помічника нардепа Дерев'янка, Ольга Галабал. До цього обласним осередком політсили керувала помічниця народного депутата Володимира Параюска Наталія Шелестак.

Також у липні, перебуваючи у Львові, Саакашвілі розповів про програму "Руху нових сил". Програмою передбачається проведення політичної реформи: новий закон про вибори депутатів і закон про олігархів, який повинен обмежувати право олігархів брати участь в українській політиці.

Додамо, Давида Сакваралідзе звільнили з прокурора Одеської області та заступника генерального прокурора України, у березні 2016 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.