Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

суд

Вівторок, 5 вересня 2017, 14:27

Водію Димінського замінили ув'язнення на домашній арешт

суд

Апеляційний суд відмінив останнє рішення суду та призначив Андрію Борщу цілодобовий домашній арешт.

Про це повідомляє Апеляційний суд Львівської області.

Сьогодні суд розглянув апеляційну скаргу щодо Андрія Борща, водія власника ФК "Карпати" і медіахолдингу ZIK Петра Димінського, який разом із ним спричинив ДТП у Яворівському районі, та прийняв рішення скасувати ухвалу Галицького районного суду від 19 серпня, згідно з якої Борщ мав перебувати під вартою без застави.

Відтак, Апеляційний суд змінив Андрію Борщу покарання та призначив цілодобовий домашній арешт.

"Покласти на підозрюваного обов’язки прибувати за кожною вимогою до слідчого чи суду, утримуватись від спілкування з потерпілими та свідками у справі, здати на зберігання слідчому паспорт для виїзду за кордон. Підозрюваного Борща А.В. звільнити з-під варти негайно", – йдеться у рішенні суду.

Нагадаємо, 18 серпня у Яворівському районі авто Петра Димінського зіткнулось з іномаркою, водійка якої загинула. Тоді ж Андрій Борщ заявив правоохоронцям, що за кермом у момент зіткнення був саме він. Однак поліція з'ясувала, що це неправда.

Після ДТП Димінський поїхав на лікування у Швейцарію, а його адвокат, Микола Лисий, заявив, що Димінський не отримував повістки на допит, тому й не прийшов у поліцію.

Нещодавно цю справу передали на розслідування поліції Києва.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.