Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школа

Вівторок, 5 вересня 2017, 18:19

5 вересня: найпопулярніші запити у Google

школа

Інформація про те, що українці найбільше шукали протягом цього дня.

Сьогодні, 5 вересня, українці найбільше шукали у пошуковику Google інформацію, що українська соціальна мережа Ukrainians припиняє діяльність через 3 місяці після заснування.

Як пояснила співзасновниця проекту Олександра Струмчинська, керівництво компанії співзасновники мережі відмовились не лише від самостійної розробки але й від можливості її передачі будь-якій іншій стороні.

Соцмережа Ukrainians була створена на початку червня, після рішення Ради нацбезпеки та оборони заборонити російську соцмережу«Вконтакте». У перші дні після створення в соціальній мережі Ukrainians зареєструвалось понад 100 тисяч користувачів.

Окрім цього найбільше зацікавила українців новина, що міністр освіти й науки Лілія Гриневич вважає, що дистанційне навчання для сільських територій може бути тільки одним із компонентів освітнього процесу, а не замінювати класичне навчання.

За її словами, дистанційне навчання як частина освіти у сільських районах може стати якісним доповненням для доступу дітей до кращих учителів. Для цього потрібно покрити зазначені території якісним інтернетом.

Ці запити набрали понад 2 тисячі українців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.