Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

посадовці

Середа, 6 вересня 2017, 12:29

Начальниця відділу Пенсійного фонду Львівщини приховала у декларації нову автівку

посадовці

Вартість іномарки становить понад 500 тис грн.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Зокрема, начальниця одного із відділів управління Пенсійного фонду у Львівській області у вересні 2016 року придбала автівку Opel Astra вартістю понад 500 тисяч гривень.

Однак вона не внесла ці дані у декларацію про доходи за 2016 рік на офіційному сайті Національного агенства з питань запобігання корупції.

Відтак, чиновниця вчинила адміністративне правопорушення, а за наслідками судового розгляду Галицьким районним судом Львова її було оштрафовано.

Зазначимо, неподання або несвоєчасне подання декларації тягнуть за собою накладення штрафу в розмірі 170 грн та адміністративну відповідальність в розмірі від трьох до восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

А на Львівщині вже оштрафували двох митників за невчасне подання декларацій про доходи за минулий рік, а також відкрили кримінальне провадження на депутата обласної ради за подання у декларації недостовірних даних.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.