Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

novyny.lviv.ua

Понеділок, 3 вересня 2012, 18:10

150 людей перекрили дорогу на Львівщині, вимагаючи її ремонту

Сьогодні, 3 вересня, група людей перекрила дорогу загальнодержавного значення «Старий Самбір – Хирів – Смільниця» у Хирові Старосамбірського району», вимагаючи проведення її ремонту.

 

Про це повідомляє ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

«Група громадян у складі 150 осіб постійно переходячи дорогу через пішохідний перехід, заблокувала одну з транспортних комунікацій загальнодержавного значення - «Старий Самбір – Хирів - Смільниця». Таким чином рух транспорту у напрямку до КПП «Смільниця» обмежений», – зазначено у повідомленні.

Протестувальники вимагали відремонтувати автодороги сполученням «Старий Самбір – Смільниця», а також - зустріч з представниками влади, які би дали гарантію і терміни, коли ця ділянка буде відремонтована.

Учасники акції пропускають тільки  транспорт громадського значення (карети швидкої допомоги, пожежні автомашини та громадян, які рухаються автотранспортом у лікарню). Але не пропускають транспорту, що рухається у приватних цілях і того, який здійснює маршрутні перевезення пасажирів.

Кількість учасників протесту постійно зростає.

Слідчі відділення Старосамбірського районного відділу порушили кримінальну справу за фактом вчинення злочину, передбаченого ч.1 ст. 279 КК України. На даний момент триває досудове слідство.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.