Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівські маршрутки

Четвер, 7 вересня 2017, 13:03

На сайті Львівської облради з'явилася петиція про перенесення приміських маршруток

львівські маршрутки

Станом на 7 вересня петицію підписали 19 осіб з 1000 необхідних.

Як йдеться на сайті електронних петицій Львівської обласної ради, 30 серпня тут була зареєстрована петиція Петра Щура щодо перенесення маршрутів Пустомитівського напрямку на АС-8 або на Приміський залізничний вокзал.

"З 2 вересня 2017 року Львівська ОДА переміщає автобуси Пустомитівського напрямку на АС-3, вул. Симона Петлюри, що створює дискомфорт як для мекшанців Пустомитівського напрямку так і для львів'ян", – йдеться в петиції.

Зокрема, проти перенесення маршрутів на АС-3 автор петиції висунув декілька причин: брак якісного сполучення у будь-яку точку міста; переповнені маршрутки, які їздять не по графіку; додаткові витрати.

"Вимагаємо не ставити під загрозу життя громадян, оскільки міські маршрути, що мають сполучення з АС-3 не здатні забезпечити безпечне і якісне перевезення пасажирів. Просимо перенести маршрути Пустомитівського напрямку (№ 141, 109, 113,118, 132, 202, 203, 604, 614) на АС-8 або на Приміський залізничний вокзал", – йдеться в петиції.

Зазначимо, кінцеву зупинку приміських маршрутів біля вокзалу перенесли на АС "Західна", що на вул. Городоцькій, ще на початку літа 2016 року, а для маршрутів з Пустомитівському напрямку передбачили АС №3. Таке рішення Львівської міської ради мало розвантажити місто від надмірної кількості громадського транспорту.

Через це у жовтні 2016 року під міськрадою жителі Пустомитівського, Городоцького, Жовківського, Самбірського і Кам’янка-Бузького районів організували акцію протесту.

Додамо, електронні петиції до облради запровадили з 15 червня 2016 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.