Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Територія терору

П'ятниця, 8 вересня 2017, 11:36

У Львові обрали директора музею Територія терору

Територія терору

Директором меморіального музею окупаційних режимів «Територія Терору» стане Ольга Гончар.  

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За результатами засідання конкурсної комісії з відбору кандидатів на посаду директора меморіального музею тоталітарних режимів «Територія Терору», на посаду керівника музею було вирішено призначити Ольгу Гончар, співкуратора мистецького напрямку ГО «Український кризовий медіа-центр» у Києві, співзасновника культурно-просвітницького проекту «Їздець».

Її заступнком з наукової роботи комісія обрала Ігоря Дерев'яного, старшого наукового працівника Національного музею-меморіалу «Тюрма на Лонцького».

Нагадаємо, раніше участь у конкурсі зголосилися взяти Ольга Гончар, Ігор Дерев'яний та Володимир Довжинський.

Однак, як повідомляє Львівський портал, в.о. директора цього музею Володимир Довжинський заявив, що проведення конкурсу суперечить чинному законодавству щодо термінів проведення засідання конкурсної комісії, працівники музею не можуть не визнати його результати, відтак він буде готувати позов до суду.

Також львів'ян закликають передавати предмети побуту довоєнного та післявоєнного періодів (1930-1950–х рр.) для наповнення експозиції музею «Територія Терору».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.