Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

площа Святого Юра

П'ятниця, 8 вересня 2017, 14:13

Міськрада Львова виділила 200 тисяч на проект дитячого майданчика на площі Юра

площа Святого Юра

Будівництво майданчика стартує з 2018 року.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні на зщасідання виконавчий комітет міськради затвердив замовника проектної документації щодо будівництва дитячого майданчика на площі Святого Юра у Львові.

Відтак, замовником проектної документації стала Галицька РА, яка має укласти договір на надання послуг з проектною організацією.

За словами заступника голови Галицької РА Галини Бачинської, переговори із проектантами відбулися, а до кінця року має бути виготовлений проект майданчика й з наступного року розпочнеться будівництво.

Вартість проекту становить 200 тис грн.

Нагадаємо, у липні завершився всеукраїнський архітектурний конкурс на кращу концептуальну пропозицію дитячого майданчика на площі Святого Юра у Львові.

А у лютому уряд вирішив виділити 20 млн грн на реставрацію споруд собору Святого Юра у Львові, а 19 травня львівські депутати затвердили програму відновлення Святоюрського комплексу на 2017-2020 роки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.