Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

Львівський органний зал

afisha.lviv.ua

Понеділок, 11 вересня 2017, 16:37

Хіпстери Садового знову штурмуватимуть органний зал

Львівський органний зал

Львівська міська рада оголосить новий конкурс на заміщення посади директора будинку органної та камерної музики внаслідок порушень під час проведення конкурсу.

Про це сьогодні на брифінгу повідомила директорка департаменту розвитку Львівської міської ради Наталія Бунда. Чиновниця розповіла що є чотири фактори, внаслідок яких доцільно ще раз провести конкурс на заміщення посади директора будинку органної та камерної музики.

"Рішення конкурсної комісії не були оприлюднені на офіційному веб-порталі міськради чи в інший спосіб у зв'язку з тим, що протокол засідання конкурсної комісії не був офіційно поданий в управління культури, що передбачено Законом України "Про культуру" (п. 11 ст. 21).

На сьогодні є два протоколи другого засідання конкурсної комісії. Перший завізований секретарем і трьома членами конкурсної комісії. Другий протокол не підготовлений секретарем, проте завізований п'ятьма членами конкурсної комісії", – повідомила Наталія Бунда.

До того ж, четверо членів комісії повідомили про порушення процедури конкурсу.

Також у міську раду надійшло 63 скарги, заяви, звернення, у яких львів'яни не погоджуються з результатами конкурсу.

"Проте ми не можемо дослідити цей факт юридично, бо не маємо офіційно оформленого протоколу засідання конкурсної комісії, – документу, який посвідчував би результати засідання комісії. Для нового конкурсу буде сформована нова конкурсна комісія", – пояснила чиновниця міської ради.

Внаслідок дослідження процедури нещодавно проведеного конкурсу спеціальна робоча група рекомендує управлінню культури Львівської міської ради оголосити новий конкурс. Наталія Бунда уточнила, що до робочої групи, про яку оголосили 28 серпня, увійшли працівники департаменту розвитку, управління культури і юридичного управління.

Нагадаємо, 23 серпня 5 із 9 членів журі обрали новим директором Львівського будинку органної та камерної музики Юліанна Винницького, який керує закладом з 1988 року. Його єдиним конкурентом був Іван Остапович.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.