Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Дмитро Добродомов

Вівторок, 12 вересня 2017, 11:14

Добродомова і Тимошенко звинувачують у незаконному перетині кордону

Дмитро Добродомов

Центр "Миротворець" включив у перелік осіб, які загрожують безпеці України, Юлію Тимошенко, Дмитра Добродомова і Сергія Власенка.

Про це повідомляє центр "Миротворець" на своїй сторінці у Фейсбуці.

Центр "Миротворець" звинувачує Юлію Тимошенко та народних депутатів Дмитра Добродомова і Сергія Власенка у незаконному перетині кордону та участі у нападі на режимний об'єкт.

"Незаконне перетинання Державного кордону України. Напад на прикордонників під час виконання ними своїх обов'язків з охорони державного кордону України в складі групи осіб. Участь в підготовці незаконного перетину державного кордону України особою без українського громадянства. Маніпулювання суспільно значущою інформацією", – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, центр "Миротворець" є неурядовою організацією, що займається дослідженням ознак злочинів проти основ національної безпеки України, миру, безпеки людства та міжнародного правопорядку. Робота Центру розпочалася в березні 2014 року.

Нагадаємо, 10 вересня у "Шегині" екс-голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі прорвався через кордон. Після акції 11 правоохоронців звернулися до лікарів, а львівська поліція відкрила з цього приводу кримінальне провадження.

Вчора МВС оприлюднило список народних депутатів, які перетнули кордон разом із Міхеілом Саакашвілі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.