Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Дмитро Добродомов

Понеділок, 11 вересня 2017, 11:42

Добродомов має з'явитися у поліцію через перетин кордону Саакашвілі

Дмитро Добродомов

МВС оприлюднило список народних депутатів, які перетнули кордон разом із Міхеілом Саакашвілі.

Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора у "Шегині" польсько-український кордон разом із екс-головою Одеської ОДА Міхеілом Саакашвілі перетнули 5 народних депутатів. Це Юлія Тимошенко, Сергій Власенко, Юрій Дерев'янко, Павло Костенко та Дмитро Добродомов, а також з ними був екс-голова СБУ Валентин Наливайченко.

Як заявив сьогодні міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, усім учасникам "прориву", навіть народним депутатам, потрібно з'явитися в поліцію.

"Депутатська недоторканість не поширюється на чисто кримінальний злочин – незаконне переправлення осіб через державний кордон України", – наголосив Антон Геращенко.

Нагадаємо, вчора у "Шегині" екс-голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі прорвався через кордон. Після акції 11 правоохоронців звернулися до лікарів, а львівська поліція відкрила з цього приводу кримінальне провадження.

Раніше 10 вересня поблизу пункту пропуску "Краківець" партія "Рух нових сил", лідером якої є Міхеіл Саакашвілі, планувала провести безтрокову акцію щодо приїзду в Україну Саакашвілі. Однак цього ж дня Львівська обласна організація цієї партії на чолі з головою Василем Курієм відмовились від участі у акції-зустрічі Міхеіла Саакашвілі у Краківці.

Однак Саакашвілі прорвався через кордон у "Шегинях".

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.