Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

акція щодо приїзду Саакашвілі

Понеділок, 11 вересня 2017, 10:22

Усі учасники прориву кордону у Шегині будуть покарані, – Аваков

акція щодо приїзду Саакашвілі

Наразі поліція відкрила з цього приводу кримінальне провадження.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков на своїй сторінці у Фейсбуці.

Національна поліція відкрила кримінальні провадження у зв'язку із штурмом кордону у пунктів пропуску "Шегині" за статею 332, "незаконне перенаправлення осіб через державний кордон України".

"Кожен персонаж, з тих, хто приймав участь у прориві кордону та нападу на білогборців та поліцейських, буде ... підданий покаранню з боку закону", – наголосив Арсен Аваков.

Він додав, що Михаїл Саакашвілі та всі інші, які незаконно перейшли кордон, мають приїхати в пункт пропуску "Шегині" і пройти процедуру оформлення або приїхати в підрозділ Міграційної служби. Також усім учасникам "прориву", навіть народним депутатам, потрібно з'явитися в поліцію.

Нагадаємо, вчора у "Шегині" екс-голова Одеської ОДА Михаїл Саакашвілі прорвався через кордон. Після акції 11 правоохоронців звернулися до лікарів, а львівська поліція відкрила з цього приводу кримінальне провадження.

Раніше 10 вересня поблизу пункту пропуску "Краківець" партія "Рух нових сил", лідером якої є Михаїл Саакашвілі, планувала провести безтрокову акцію щодо приїзду в Україну Саакашвілі. Однак цього ж дня Львівська обласна організація цієї партії на чолі з головою Василем Курієм відмовились від участі у акції-зустрічі Міхеіла Саакашвілі у Краківці.

Однак Саакашвілі прорвався через кордон у "Шегинях".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.