Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Віталій Антонов

Четвер, 14 вересня 2017, 11:51

Антонов збудує власний курорт у Славську

Віталій Антонов

Власник концерну «Галнафтогаз» Віталій Антонов у 2019 році починає будівництво цілорічного курорту в смт. Славське.

Про це повідомляє видання Mind.

З початку року фірма «Окко-Рітейл», що входить у «Галнафтогаз», змінило реєстрацію юридичної особи зі Львова на смт. Славське. Славська ОТГ була створена у серпні цього року і після перших виборів у жовтні, підтриємство зможе розпочати будівництво курорту, обсяг інвестицій якого становить– 500 млн євро.

«З 1 січня цього року в Славському зареєструвався великий платник податків – компанія «Окко-Рітейл». Вони платять до бюджету Сколівського району близько 3,2 млн грн щомісяця. У планах інвестора – будівництво інфраструктури і комплексу для відпочинку, створення літньо-зимового курорту», – заявив депутат Сколівської райради Михайло Лучинець.

Зазначимо, згідно з даними бізнес-сервісу Youcontrol, ТОВ «ОККО-Рітейл» справді змінило «прописку» зі Львова на смт Славське.

За словами Михайла Лучинця, фірма уже будує одну дорогу місцевого значення Славське – Вигода довжиною 15 км, інші дороги комунального значення, упорядковує вуличне освітлення, медустанови. Усе це – для створення інфраструктури для майбутнього курорту.

«Наскільки я знаю, планується цілорічний курорт, за розмірами мінімум другий «Буковель», – наголосив Михайло Лучинець.

Додамо, «Буковелю» (власність бізнесмена Ігоря Коломойського) належить 800 га землі. У розвиток курорту станом на 2015 рік було вкладено понад 600 млн доларів, відвідуваність становила близько 2 млн туристів на рік.

Початок будівництва нового курорту заплановано на 2019 рік, компанія вже отримала ділянки в районі Нижньої і Верхньої Рожанки в оренду на 30 років. Загалом планується збудувати близько 75 км лижних трас.

Нагадаємо, Віталій Антонов – голова Наглядової Ради «Концерну Галнафтогаз» (мережа автозаправних комплексів «Окко»), голова Наглядової Ради Страхової компанії «Універсальна», президент «Універсальної інвестиційної групи».

У 2013 році він уперше увійшов у сотню найвпливовіших людей держави за версією журналу «Кореспондент», посівши 66 місце. За версією журналу Forbes-Україна, у 2013 році Віталій Антонов перебував на 40 сходинці у Топ-100 найбагатших людей України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.