Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олександр Ганущин

Вівторок, 19 вересня 2017, 13:40

Міськрада Львова не реагує на прохання Ганущина дофінансувати ремонт перинатального центру

Олександр Ганущин

Депутати Львівської облради напишуть звернення до Львівської міськради з проханням дофінансувати реконструкцію перинатального центру у Львові.

Про це сьогодні повідомив на брифінгу голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, повідомляє кореспондент Варіантів із сесії Львівської обласної ради.

За словами Олександра Ганущина, до обласної ради не надходило жодної субвенції на реконструкцію Львівського обласного перинатального центру від Львівської міської ради. Також міськрада не надсилала жодних листів із орієнтовною сумою коштів, які вона планує віділити на перинатальний центр.

"У перинатальному центрі обслуговувалися, у першу чергу, породіллі зі Львова, тому міська рада має бути зацікавлена у завершенні ремонтних робіт та швидкому відкритті центру", – наголосив Олександр Ганущин.

Він додав, що сьогодні облрада писатиме звернення до міського голови Львова Андрія Садового щодо виділення коштів на реконструкцію перинатального центру.

А щодо можливого відкриття у приміщенні перинатального центру бізнесових відділень, то, за словами, Ганущина, "до нових ідей потрібно підходити виважено", на його думку, "це могли би бути УЗД-кабінети".

Нагадаємо, Львівський перинатальний центр закрили у 2013 році. Цього року на його реконструкцію також передбачено 107 мільйонів гривень держкоштів, однак їх виявилося замало щоб завершити усі роботи наприкінці 2017 року.

Саме тому Львівська обласна рада ще у березні цього року просила Львівську міську раду фінансово долучитися до реконструкції перинатального центру у Львові і виділити 20 млн грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.