Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

перекриття руху

Середа, 20 вересня 2017, 10:37

У центрі Львові частково перекриють рух транспорту

перекриття руху

Сьгоодні стартує акція солідарності із бранцями Кремля: за маршрутом ходи ситуативно перекриють рух транспорту

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьгоодні студенти різних ВНЗ Львова візьмуть участь в акції солідарності із бранцями Кремля «Хода солідарності. Волю заручникам Кремля!».

Збір учасників ходи – о 12.00 на площі Ринок.

«Приводом для проведення заходу став брутальний арешт російськими спецслужбами та викрадення із території Білорусі 19-річного Павла Гриба. Львівські студенти вирішили продемонструвати солідарність зі своїм однолітком, а також висловити протест проти численних порушень прав людини, до яких вдається ФСБ щодо незаконно утримуваних громадян України в Російській Федерації та окупованому Криму, та практики заручництва, яку активно використовує Російська Федерація з 2014 року», – зазначають організатори заходу.

Студенти пройдуть ходою за таким маршрутом: пл. Ринок – вул. Руська – вул. Пекарська – вул. В.Винниченка – пл. Соборна – вул. Пекарська – вул. Шимзерів –  вул. Мечникова – вул. К.Левицького – вул. Князя Романа – пл. Галицька – пл. Ринок.

За маршрутом ходи передбачене ситуативне перекриття руху транспорту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.