Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олександр Губар

ФБ Олександра Губара

Середа, 20 вересня 2017, 14:13

Минулоріч дружина керівника психлікарні Губара витратила 500 тисяч на нову автівку

Олександр Губар

У 2016 році головний лікар Львівської обласної клінічної психіатричної лікарні Олександр Губар задекларував 70 тис грн доходу.

Про це йдеться у його декларації про доходи за 2016 рік.

Минулого року Олександр Губар задекларував 59 144 грн зарплати у КЗ "Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня" та 11 648 грн зарплати за роботу за сумісництвом у ОКЗ ЛОР "Львівський обласний психоневрологічний диспансер".

Натомість його дружина, Ірина Галавін, у 2016 році отримала 28 944 грн зарплати у Пустомитівській центральній районній лікарні та 396 000 грн становив дохід від відчуження рухомого майна.

Із нерухомості у медика – магазин промислових товарів площею 27,6 кв.м у Львові. Натомість його дружина володіє житловим будинком площею 204,8 кв.м та земельною ділянкою площею 1076 кв.м у селі Зимна Вода на Пустомитівщині.

Губар не має власної автівки, однак Ірина Галавін їздить на іномарці Kia Sportage 2016 року випуску, яку придбала минулоріч за 506 000 грн.

Олександр Губар має рахунок у банку на 6 000 грн та тримає 30 800 грн готівки.

Зазначимо, з 12 січня цього року Олександра Губара призначили в.о. головного лікаря Львівської обласної психіатричної лікарні. Губар виконуватиме обов’язки керівника до проведення відкритого конкурсу та призначення нового директора закладу. Раніше він працював на посаді завідувача лікувально-реабілітаційного відділення критичних станів цього медичного закладу.

До Губара головним лікарем цієї лікарні був Олександр Фільц.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.